top of page
Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε

poioieimaste.jpg

Το TRUE Catering είναι η ανανεωμένη υπηρεσία Catering με την υπογραφή του Radisson Blu Park Hotel και με εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο της υψηλής εστίασης και των εκδηλώσεων. Η προσωπική φροντίδα, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι πρωτότυπες ιδέες και οι γνώση των πιο απαιτητικών events, συντελούν στην ολοκληρωμένη εμπειρία μια επιτυχημένης εκδήλωσης.

Το TRUE Catering σάς προσφέρει εμπνευσμένες προτάσεις γαστρονομικών επιλογών, πρωτότυπων cocktail, διακοσμητικών μουσικών προτάσεων, θεματικών events και συμβουλευτικές υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την οργάνωση και την επιτυχία της δικής σας επαγγελματικής και κοινωνικής εκδήλωσης.

Παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής του σημείου διεξαγωγής της εκδήλωσής σας, είτε στο χώρο σας είτε σε έναν από τους κορυφαίους χώρους και κτήματα που συνεργαζόμαστε, ικανούς να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, ιδιαίτερης αισθητικής και αριθμού προσκεκλημένων έως 3000 άτομα. Επίσης, η μεγάλη μας γνώση και η μακρά μας εμπειρία, μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις στα Ελληνικά Νησιά, αλλά και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Brand Philosophy

Brand Philosophy

filosofia.jpg

H φαντασία, η τέχνη και η έμπνευση βρίσκονται στο επίκεντρο του οράματος του TRUE Catering, τιμώντας την Ελληνική γαστρονομική παράδοση και ταυτόχρονα περικλείοντας νέες γεύσεις και τεχνικές. Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία και η ομαδική εργασία, αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα του τρόπου λειτουργίας μας - δημιουργώντας όχι μόνο ένα απλό event, αλλά μια συνολική εμπειρία εστίασης! Καλωσορίζουμε την οποιαδήποτε πρόκληση και εγγυόμαστε την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Άλλωστε, στο TRUE Catering, η επιτυχία του οποιουδήποτε event σας, είναι η πιο σημαντική προτεραιότητά μας. Στόχος μας είναι:

  • Να συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα, το πάθος και τον επαγγελματισμό σε ό,τι κάνουμε.

  • Να υλοποιούμε το όραμά σας

  • Να επικεντρωνόμαστε στην εξυπηρέτηση των οποιωνδήποτε αναγκών του πελάτη μας.

Η έκταση των προϊόντων και υπηρεσιών που μπορούμε να παρέχουμε ανανεώνεται συνεχώς και περιορίζεται μόνο στη φαντασία σας!

Brand Promise

Brand Promise

Μια ταλαντούχα ομάδα που δημιουργεί προσωποποιημένες εμπειρίες με Ελληνική υπογραφή ποιότητας, συνδυάζοντας εξαιρετικό φαγητό, μοναδικές ευκαιρίες κοινωνικοποίησης και αξέχαστες αναμνήσεις. Ανακαλύψτε το TRUE Catering με μια ματιά!
internationaltastes.jpg

Αναβαθμισμένες Διεθνείς Γεύσεις

Δοκιμάστε το νέο αναβαθμισμένο διεθνές μενού μας, που απαρτίζεται από πασίγνωστες διεθνείς συνταγές διανθισμένες με Ελληνικά στοιχεία.

Αυθεντικές Ελληνικές Συνταγές

Ανακαλύψτε τις επιλεγμένες συνταγές που προτείνονται και παρουσιάζονται στα event του TRUE Catering, με έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Διαλέξτε το δικό σας, απόλυτα εναρμονισμένο με την Ελλάδα, μενού και καταπλήξτε τους καλεσμένους σας.

greekrecipes.jpg
decoration.jpg

Ζεστή & Κομψή Διακόσμηση

Κάθε event έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα, κάτι που αντανακλάται άμεσα και στη διακόσμησή του. Όλα τα events του TRUE Catering χαρακτηρίζονται από μία ζεστή, κομψή και προσωποποιημένη διακόσμηση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Υγιεινό Μεσογειακό Φαγητό

Βασιζόμενοι στην Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα μενού μας είναι προσεκτικά διαλεγμένα, μετατρέποντας το φαγητό του TRUE σε μία υγιεινή μεσογειακή διατροφική επιλογή.

greekrecipes.jpg
service.jpg

Προσωποποιημένη & Ειλικρινής Εξυπηρέτηση

Βασικός πυλώνας του TRUE Catering είναι η πολύπλευρη και ειλικρινής εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας. Προσφέρουμε προσωποποιημένες συμβουλές με στόχο να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με χαμόγελο και ενθουσιασμό!

Όχι απλά άνθρωποι....

Αλλά προσωπικότητες!

Οι άνθρωποι του TRUE Catering είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε ένα μοναδικό event σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες συμβουλές και προτάσεις εμπλουτισμένες με τις τάσεις του κλάδου.

dawd.jpg
Η Ομάδα

Η Ομάδα

Γνωρίστε τους Chef και το προσωπικό του TRUE Catering, που φροντίζουν πάντοτε για την υψηλή γαστρονομία και την απόλυτα επαγγελματική εξυπηρέτηση των events σας

Event Curator

Υπεύθυνος για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσής σας, κάνοντας την ξεχωριστή και μοναδική - όπως, άλλωστε, πρέπει να είναι!

Setting Curator

Ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το συνολικό στήσιμο του event σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες. Για ό,τι χρειαστείτε βρίσκεται δίπλα σας για να σας συμβουλέψει και να σας κατευθύνει, ώστε να βγει το ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

Taste Curator

Ο άνθρωπος που επιμελείται προσωπικά το μενού της κάθε εκδήλωσης, φροντίζοντας για την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική γεύση. Για κάθε εκδήλωση, ο Taste Curator δημιουργεί μία μοναδική και ιδιαίτερη συνταγή.

Οργανώστε την εκδήλωσή σας!

bottom of page